Børn kan blive både patienter og pårørende
Kræft kan ramme alle. Børn og unge kan blive såvel pårørende som kræftpatienter. Uanset hvad, så er kræft ikke for børn. Kræftens Bekæmpelse arbejder bl.a for en bedre og mere effektiv behandling af børn og unge. Derudover gøres en stor indsats for at støtte og hjælpe de børn og unge, hvis forældre rammes af kræft.

Vi vil gøre en forskel
MultiMarketing har indledt et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse for at indsamle støttekroner til kampagnen ”Kræft er ikke for børn” og dermed til det vigtige arbejde med børn, unge og kræft”. Vi er utrolig stolte af samarbejdet, og vi håber, at alle vores AQUADANA-forhandlere vil være med til at gøre en forskel sammen med os.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


​​​​​

 

Aqua d'Or kildevand med din reklame - Plads til din markedsføring

Virksomheden kan støtte - nemt og synligt
Vi gør det nemt og synligt, når dine kunder ønsker at støtte Kræftens Bekæmpelse. Når du som forhandler bestiller logovand til dine kunder, kan du med ét klik tilvælge at kunden vil støtte med 0,25 kr. pr. flaske. 

 

”Vi-støtter-logo” på alle logovand
Når en virksomhed har valgt at støtte, vil alle logovand få et specialdesignet Kræftens Bekæmpelses-logo påtrykt. Etiketten vil naturligvis stadig være med virksomhedens eget design, men tilføjet Kræftens Bekæmpelses-logo og teksten ”Vi støtter med 0,25 kr. pr. flaske”. Det bliver hermed synligt for alle, at virksomheden tager et socialt og samfundsmæssigt ansvar. 

 

Alle støttekroner går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. 
Hver eneste støttekrone går ubeskåret videre til Kræftens Bekæmpelse. Man støtter altid med hele beløbet, som er 0,25 kr. pr. vandflaske. Man kan støtte med alle vores logovand-flasker – såvel logovand med hurtig levering som logovand fra puljeproduktion (Best Price).