Kræft er ikke for børn
Kræft kan ramme alle. Børn og unge kan blive såvel pårørende som kræftpatienter. Uanset hvad, så er kræft ikke for børn. Kræftens Bekæmpelse arbejder bl.a for en bedre og mere effektiv behandling af børn og unge. Derudover gøres en stor indsats for at støtte og hjælpe de børn og unge, hvis forældre rammes af kræft.
Du kan gøre en forskel
MultiMarketing har indledt et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse for at indsamle støttekroner til kampagnen ”Kræft er ikke for børn” og dermed til det vigtige arbejde med børn, unge og kræft. Det betyder, at du ved køb af logovand-flasker fra AQUADANA kan være med til at støtte ”Kræft er ikke for børn”.
Din virksomhed kan støtte - nemt og synligt
Vi gør det nemt og synligt, når din virksomhed ønsker at støtte Kræftens Bekæmpelse. Når du bestiller virksomhedens logovand, kan du med ét klik vælge at støtte med 0,25 kr. pr. flaske.
Du får ”vi-støtter” på alle dine logovand
Når du har valgt at støtte, vil alle dine logovand få det specialdesignede Kræftens Bekæmpelses-logo påtrykt. Etiketten vil naturligvis stadig være med dit eget design, men tilføjet logoet og teksten ”Vi støtter med 0,25 kr. pr. flaske”. Det bliver hermed synligt for alle, at din virksomhed tager et socialt og samfundsmæssigt ansvar.
Alle dine støttekroner går til Kræftens Bekæmpelse
Hver eneste støttekrone går ubeskåret videre til Kræftens Bekæmpelse. Du støtter altid med hele beløbet, som er 0,25 kr. pr. vandflaske. Du kan støtte med alle vores logovand – både logovand med hurtig levering og logovand fra puljeproduktion (Best Price).

Her er eksempler på støttebeløb. Hvis du f.eks. vælger at støtte med logovand af flaskemodellen Penta (0.50 liter) som er vist på billedet, så vil dit støttebeløb være:

400 flasker (1/4 palle) → støttebeløb kr. 100,-
1.820 flasker 
(1 palle)  → støttebeløb kr. 455,-

 

Opsætning af din støtte-etiket

Når din grafiker skal designe din støtte-etiket, skal vores sædvanlige layout-skabelon benyttes. Her har vi tydeligt markeret, hvor Kræftens Bekæmpelses-logoet vil blive placeret. Se mere nederst på denne side. Den viste størrelse og placering af logoet er godkendt af Kræftens Bekæmpelse, og kan ikke ændres. Baggrunden omkring Kræftens Bekæmpelses-logoet skal være ensartet - helst ensfarvet. Se eksempler herunder. Du godkender naturligvis endelige opsætning af din støtte-etiket inden den sendes til produktion.

 

 

Eksempler på acceptable/ikke-acceptable baggrunde
i området med Kræftens Bekæmpelses-logoet:

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan ser du placeringen af af støtte-logoet i skabelonen

Når din grafiker åbner skabelonen i Adobe Indesign eller Illustrator, så vil skabelonen se som herunder (kan variere lidt fra version til version).Ved at aktivere (klik på øjet) laget "STØT..." kan man se placeringen af vi-støtter-logoet, og derme tage højde for det i sit design.